Email: Telefon: 041 643 982

OSEBNA ISKAZNICA

SME SMOLEJ, d.o.o. Radovljica
Gorenjska cesta 43
4240 Radovljica

Občina in UE: Radovljica
Direktor: Smolej Matjaž

Davčna številka: 22066179
ID zavezanca za DDV: SI22066179
Matična številka: 1804065
IBAN: SI56 0510 0801 1013 275,
Abanka Vipa

POVPRAŠEVANJE

Predstavitev podjetja

V podjetju Sme Smolej d.o.o. se lahko pohvalimo z več kot 17-letno tradicijo in ekipo, ki je kos tudi največjim izzivom. Ponosni smo, da smo si v letih delovanja ustvarili sloves zanesljivega partnerja in vedno se potrudimo, da zadostimo vsem pričakovanjem naših naročnikov.

Na prvo mesto pri delu dajemo strokovnost, zato sledimo trendom ter uvajamo najnovejše materiale in uporabljamo sodobno tehnologijo. Ves čas vlagamo v znanje naših zaposlenih in pri vsakem projektu damo vse od sebe. Za nas so najboljša referenca pohvalne besede zadovoljnih strank.

Spoštujemo čas naših strank, zato se vedno držimo dogovorjenih rokov, prav tako pa tudi ne delamo razlik, saj so za nas pomembni tako večji kot manjši projekti. Ena naših pomembnih prednosti so bogate izkušnje, ki pridejo še posebej prav takrat, kadar pri delu ne gre vse po planih. Tudi pri vzdrževanju in popravilih poskrbimo za hitro odzivnost in smo veseli vsakega klica naših obstoječih in bodočih strank.

ZAPOSLITEV

Trenutno nimamo prostih delovnih mest. Če pa ste prepričani, da bi se lahko vklopili v naš kolektiv pa nam lahko že sedaj pošljete po e-mailu ali pošti vaše podatke in želje. Podatki bodo varno spravljeni, kjer bodo čakali na pravi trenutek, vi pa boste med prvimi ki bodo zvedeli za naše potrebe.