Email: Telefon: 041 643 982

OSEBNA ISKAZNICA

SME SMOLEJ, d.o.o. Radovljica
Gorenjska cesta 43
4240 Radovljica

Občina in UE: Radovljica
Direktor: Smolej Matjaž

Davčna številka: 22066179
ID zavezanca za DDV: SI22066179
Matična številka: 1804065
IBAN: SI56 0510 0801 1013 275,
Abanka Vipa

POVPRAŠEVANJE

Storitve

V podjetju Sme Smolej d.o.o. vam zagotavljamo strokovno, natančno in hitro izvedbo vseh vrst inštalacij, klimatizacije, prezračevanja in adaptacije kopalnic.

Klimatizacija in prezračevanje

Ustrezno urejena klimatizacija in prezračevanje bistveno vplivata na kvaliteto bivanja, pomembno pa je, da se odločite za kvalitetne sisteme priznanih blagovnih znamk. Svetovali vam bomo glede optimalne izbire in poskrbeli za izvedbo od prvega do zadnjega koraka.

Centralno ogrevanje

Zagotavljamo vam optimalne rešitve glede izbire primernega sistema centralnega ogrevanja. Na podlagi bogatega znanja in izkušenj vam svetujemo ter poskrbimo za kvalitetno izvedbo vseh naročenih del.

Vodovodne inštalacije

Pri vodovodnih inštalacijah je izrednega pomena kvaliteta izvedbe, zato se na nas stranke obrnejo tako za novogradnje kot tudi ob prenovi obstoječih sistemov. Naša izurjena ekipa delo opravi zanesljivo in zelo natančno, tako da je zadovoljstvo zagotovljeno.

Sončni kolektorji

Pri našem delu vedno spremljamo novosti in uvajamo najnovejše tehnologije. Tako vam nudimo strokovno postavitev sončnih kolektorjev, ki so eden izmed načinov pridobivanja energije prihodnosti ter vam zagotavljajo velike prihranke denarja.

Adaptacija kopalnic

Vsaka kopalnica ima svoje posebnosti, zato se je projekta prenove vedno potrebno lotiti celostno. Pomagali vam bomo tako pri pripravi načrta prenove kot pri sami izvedbi projekta ter uporabili samo najboljše materiale z dolgo življenjsko dobo.